Als ondernemer komt er dagelijks veel op u af. De gezondheid van uw bedrijf ligt u na aan het hart en is afhankelijk van goed geïnformeerde besluiten op het juiste moment. Dat u daarbij een klankbord kunt gebruiken, begrijpen wij als geen ander. Daarom verzorgen wij advies op elk denkbaar gebied: financieel, organisatorisch en commercieel.

 

Wij kunnen u onder andere adviseren waar het gaat om financieringsaanvragen,  investeringsvraagstukken en fiscale aangelegenheden. Ook het uitbrengen van advies over of het opstellen van contracten en overeenkomsten behoort tot de mogelijkheden.

 

Tot slot bieden wij u ondersteuning bij marktanalyses, het opstellen van een marketingbudget en het contact leggen met potentiële afnemers of leveranciers.

 

Voor al deze activiteiten geldt dat KBA - bedrijfsadministratie u niet alleen in de adviesfase van raad kan voorzien, maar u ook kan bijstaan met het in de praktijk uitvoeren van alle bijkomende administratieve werkzaamheden.

 

Graag nodigen wij u uit voor een oriënterend bezoek om met u te bespreken welke ondersteuning wij kunnen bieden. Klik hier om een afspraak te maken.