Vastgoed is en blijft een aantrekkelijke investering. Het rendement is echter afhankelijk van het juiste beheer. Dat is arbeidsintensief en bestrijkt een groot aantal specialismen op gebied van administratie, financiën, technisch onderhoud en juridische zaken.

 

KBA – Vastgoedbeheer kan u op al deze vlakken op professionele wijze bijstaan. Een combinatie van zowel zakelijke als technische en inhoudelijke expertise vormen daarbij de spil in onze activiteiten. Onze kernkwaliteit bij de uitvoering van zowel het algehele beheer als maatwerk, is een betrokken houding en de overzichtelijkheid van onze organisatie.

 

Graag nodigen wij u uit voor een oriënterend bezoek om uw wensen te inventariseren. Klik hier om een afspraak te maken.

 

OVERZICHT DIENSTENAANBOD

 

ADMINISTRATIE

Een goed beheer van uw vastgoed staat of valt met een goede administratie. U wilt in een handomdraai nota’s en facturen kunnen verzenden en verwerken, financiële gegevens verwerken en rapportages kunnen vervaardigen. Daarbij heeft u niet alleen te maken met uw huurders en leveranciers, maar ook met bijvoorbeeld de fiscus en verzekeraars.

 

Voor elk van deze deelgebieden binnen de administratie heeft KBA - Vastgoedbeheer de juiste expertise in huis. Wij verzorgen uw financiële administratie voor u en kunnen u tevens de nodige secretariële taken uit handen nemen. Daarnaast kunnen wij optreden als contactpersoon met bijvoorbeeld de huurcommissie en u met raad en daad bijstaan.

 

 

TECHNISCH ONDERHOUD

KBA - Vastgoedbeheer beschikt over een groot netwerk in de regio Zeist, met binnen dat netwerk ook een scala aan onderhoudsbedrijven. Wanneer u met een gerust hart het technisch onderhoud van uw vastgoed uit handen wilt geven, bent u bij ons aan het goede adres.

 

Onze dienstverlening strekt zich uit van periodieke inspectie tot en met het realiseren van daadwerkelijk onderhoud. In geval van calamiteiten kunt u 24/7 op KBA - Vastgoedbeheer rekenen.